Dag 14- Zwarte dag
Door: Veronique&Michelle
Blijf op de hoogte en volg Veronique&Michelle
30 Juli 2011 | Canada, Montréal
Bah, wat een rotdag! Dit is een van die dingen die ik niet kan, ik kan geen verdrietig nieuws opschrijven.
Dan maar in 1 keer:
Frommel is overleden.
Pff, zodat is eruit.
Hij is vorige week dinsdag gegrepen door een Marter. En doodgebeten. Mama kon hem niet vinden en heeft de buurman gehaald. Die heeft hem met de hond gevonden. Wij gaan nog afscheid nemen. Mama heeft het 10 dagen voor zich gehouden ( Dat vind ik wel knap! Pluimpje voor mama!) En gisteren heeft ze het tegen pa en Jos verteld. En papa vertelde het vanmorgen aan ons.
We hebben veel gehuild en de dag begon echt rot. Je voelt je dan gewoon leeg.
Vandaar vandaag geen blog en geen leuk verhaaltje. Ik hoop dat je dit kunt begrijpen.
P.S.: Het was ondanks dit een leuke dag. Geshopt etc.
Morgen 19.00 uur Canadese tijd vliegen wij terug.
30 Juli 2011 - 04:49
Mama:
Frommel was de lieveling van ons allemaal!
liefs mama tot gauw! -
30 Juli 2011 - 08:53
Opa & Oma:
Hallo Lieverds,
Wat jammer dat zo'n fijne vakantie op deze manier moet eindigen. Heel verdrietig.
Maar het hoort nu eenmaal bij de natuur.
Maar dat neemt niet weg, dat we ons daar best tegen mogen verzetten. En daar zijn mama en ik al mee bezig geweest. Kennelijk waren de openingen in het gaas toch te groot en daarom hebben we alles dichtgemaakt met volieregaas . En dat was een hele klus waar we 6 uur over gedaan hebben. Maar dat hadden wij er graag voor over.
Het heeft mama veel verdriet gedaan dat ze het niet kon vertellen. Maar dat zou geen zin hebben gehad en waarschijnlijk jullie vakantie verpest hebben. Iedereen zei dat ook tegen haar, maar ze zat ermee dat ze beloofd had alles meteen te zeggen en die belofte wilde ze ook houden.
Dus zat ze in een dilemma. Ik vind dat dit de enige manier was en gelukkig vinden jullie dat ook en dat zal haar goed doen.
Goeie reis morgen en liefs van
O & O -
30 Juli 2011 - 10:42
Pascalle:
Hoi allemaal,
Tja dat zijn de minder leuke dingen in t leven, ook ik was al sinds vorige week op de hoogte en ben ook naar jullie moeder gegaan want die had het er erg moeilijk mee. Het is jammer dat jullie fijne vakantie zo moet eindigen maar dat is de natuur erg on voorspelbaar helaas. Laat 1 ding een grote troost zijn voor jullie, Frommel heeft bij jullie een geweldig leven gehad, hij had een mooi hok, voldoende bewegingsvrijheid en werd door jullie allemaal veel geknuffeld en en goed verzorgt en dat is niet voor elk konijn zo van zelfsprekend, ik wens jullie een goede terugreis en en veel sterkte toe. Groetjes van Pascalle en de rest. -
30 Juli 2011 - 13:15
Veronique&Michelle Janssen:
Lieve allemaal,
Hier een bericht van mich en veer.
We snappen het van mama en we zijn dan ook niet boos op haar. Wij zouden hetzelfde hebben gehandeld. Het is wel jammer dat de vakantie zo heeft moeten eindigen. Maar het had ook kunnen gebeuren toen wij thuis waren.
Dankjewel voor de reacties!
Frommeltje was het liefste konijntje van de wereld!
Wij zijn nu aan het inpakken en gaan dadelijk ontbijten. Dan nog even wat shoppen.
Groetjes en kusjes van ons -
30 Juli 2011 - 22:54
Megan:
Ben er altijd voor je :(
xxx -
31 Juli 2011 - 07:00
Mama:
ze zijn geland en nu wachten op hun thuiskomst!